G’day mate!

Welkom bij Eetcafé Walkabout

australisch eetcafe in breda

Eetcafé Walkabout Breda is een typisch grillrestaurant met een authentieke, Australische sfeer. Bij ons eetcafé geniet je van de lekkerste burgers, malse spareribs, en overheerlijke steaks. Ontspannen genieten in een betaalbaar én Australisch gezellig restaurant in Breda doe je bij ons. Ook grote groepen zijn van harte welkom!

Ontdek onze (vlees)gerechten en bekijk het menu.

See ya soon @ Aussie Pub Walkabout

Australisch Bier

Échte Australische bieren

Wij schenken ook lekkere Australische wijnen, rum (bundi) en echte Australische bieren zoals Coopers, James Boag’s en Victoria Bitter.

Australische Burger

Heerlijke Australische gerechten

De keuken serveert 7 dagen per week lekkere betaalbare maaltijden zoals kangoeroe steaks, verschillende Australische meat pie’s, Huge burger, BBQ ribs en Bondi Beach Barramundi.

Borrelen en eten grote groep Breda - Walkabout eetcafé

Gezellige Australische sfeer

Een échte Aussie beleving. Kom gezellig eten in één van de knusse zit hoekjes voor een intiem diner. En sluit je avond af in een gezellige Pub.

australisch eetcafe in breda

WALKABOUT UNPLUGGED

Elke vrijdagavond

australisch eetcafe in breda

Elke vrijdagavond vanaf 22.00 kunt u genieten van live muziek tijdens “Walkabout Unplugged” bekende en onbekende bandjes zullen echte pub muziek ten gehore brengen, u kunt denken aan rock/pop/blues/soul liedjes van nu en vroeger. Elke week zullen andere artiesten hun kunsten vertonen. De Unplugged avonden zijn bij uitstek een zeer gezellige avond om lekker een biertje te komen drinken, snackje te eten en genieten van goede muziek!

See Ya Fridaynight @ Walkabout Unplugged!

Zit u zelf in een band of kent u iemand die graag zijn muzikale talenten wil vertonen tijdens “Walkabout Unplugged” neem dan contact op met Henri Donkers via het contactformulier.

Iets te vieren?

Eetcafe Walkbout heeft een warme en gezellige uitstraling, ideaal om een feestje of borrel te geven. Neem vrijblijvend contact met ons wat de mogelijkheden zijn, we zullen meedenken om er iets speciaals van te maken!

7 dagen per week open!

Maandag 17.00 uur
Dinsdag 17.00 uur
Woensdag 17.00 uur
Donderdag 17.00 uur
Vrijdag 13.00 uur
Zaterdag 12.30 uur
Zondag 16.00 uur

Werken bij het Eetcafé

Vind je het leuk om in de horeca te werken en wil je ons team komen versterken? Download onderstaand sollicitatieformulier en mail deze volledig ingevuld met CV en foto naar info@eetcafewalkabout.nl.

Adres en Contact

Adres: Grote Markt 52, Breda

Parkeren kunt u het beste in Parkeergarage de Prins of de Barones.

Mail: info@eetcafewalkabout.nl
Tel: 076-5138749

Daghappen

Monday: Huge Burger €8,90
The biggest & baddest (cheese)burgers in town!!
XXXL Hamburger met sla, uien, augurk, tomaat en Aussie sauce!

Tuesday: Steak Day €9,90
Malse biefstuk met pepersaus of champignonsaus

Wednesday: Red Desert Roo Steak €9,90
Malse kangoeroefilet geserveerd met huisgemaakte rode portsaus

Thursday: Saté Special €9,90
Huisgemaakte kipsaté, geserveerd met satésaus, kroepoek, gebakken uitjes en atjar.

Al onze daghappen worden geserveerd met friet en salade

Reserveren

Het is ons streven om u zo kort mogelijk op een tafel te laten wachten en de doorloop te bevorderen. Daarom nemen we op donderdag tot en met zaterdag alleen reserveringen aan voor grote groepen. Op de overige dagen van de week nemen we wel alle reserveringen aan.

We nemen alleen reserveringen per telefoon aan. U kunt ons op zondag tot en met vrijdag vanaf 15.30 uur en op zaterdag vanaf 11.30 uur bereiken. Tussen 18.30 en 21.00 uur is het vanwege het diner niet altijd mogelijk om de telefoon te beantwoorden. We verzoeken u om het buiten deze drukke periode nogmaals te proberen.

Voor reserveringen bel naar: 076-5138749

AUSSIE PUB NIGHT

Elke vrijdagavond vanaf 22:00

australisch eetcafe in breda

Elke vrijdagavond kunt u genieten van live muziek in Eetcafé Walkabout. Er komen wekelijks onder andere singer songwriters, bandjes en DJ’s optreden. Blijf gezellig hangen na een lekker diner of stap binnen voor een borrel!

See Ya Soon mate!

At Eetcafé Walkabout

australisch eetcafe in breda