Hamburger Breda

Hamburger Breda: Het mooie aan burgers is dat je er eigenlijk altijd wel eentje weet weg te werken. Je hoeft er niet eens een ontzettend verlangen naar te hebben; ze smaken altijd! De combinatie van die knapperige sla, frisse tomaat, vers brood, malse hamburger en cheesy kaas, daarvan loopt ’t water je toch al in de mond?!

Ok, onze burgers vallen eigenlijk bij iedereen wel in de smaak (of je moet vegetarisch zijn?) De keuze is ruim; van de original Huge Burger en Cheese Burger tot de American Burger met Jack Daniels sauce en de pittige Flamin’ Burger met nacho chips.

Maar heb je weleens gehoord van onze Challenge Burger? Dit is next level, deze is bestemd voor de échte burger fans. Maar liefst 7 lagen met 6 hamburgers en natuurlijk alle lekkernijen die daarbij horen. Krijg je ‘m binnen 45 minuten op? Dan hoef je de burger niet af te rekenen én krijg je een plekje op de befaamde Wall of Fame in ons café. Krijg je hem niet op binnen de tijd? No worries, dan krijg je een plekje op de Wall of Shame!

Challenge accepted? Dan zien we je graag binnenkort in ons Aussie Eetcafé op de Grote Markt in Breda!

Bel 076-5138749 om een reservering te maken.

Walkabout Eetcafé in Breda