Groepsdiner Breda

Groepsdiner Breda:Op zoek naar een restaurant voor grote groepen in Breda? Dan ben je bij Eetcafé Walkabout aan het juiste adres! Bedrijfsuitje, uit eten met de vriendengroep, familie dag; wat de gelegenheid ook is, bij ons valt het te vieren.

Bedrijfsuitjes

Breda komt vaak voorbij wanneer je op zoek bent naar een gezellige stad om een bedrijfsuitje te organiseren. Er bevinden zich tal van organisaties die voor jullie het ideale groepsuitje kunnen organiseren. En wat is er lekkerder dan na een dag vol avontuur te genieten van een heerlijke steak, malse burger of een authentiek Australisch vleesgerecht?

Familie-dag en vriendenuitjes

Sluit je familiedag of jullie vriendenuitje aan tafel af bij Eetcafé Walkabout. Er staat voor ieder wel wat lekkers op de kaart! Speciaal voor groepen vanaf 15 personen zou je ook kunnen kiezen voor één van onze groepsarrangementen.

Bij Eetcafé Walkabout bieden we de keuze uit vier verschillende menu’s speciaal voor grote groepen, elk tegen een andere prijs zodat het wel past in jullie budget. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van onze drankarrangementen, mocht de voorkeur daar naar uit gaan.

> Bekijk onze groepsmenu’s.

Bel 076-5138749 of neem contact op via e-mail voor de mogelijkheden!

Diner Karten Breda | Australisch Restaurant Walkabout

Adres en Contact

Mail: info@eetcafewalkabout.nl
Tel: 076-5138749
Adres: Grote Markt 52, Breda
KVK: 55730396

Parkeren kunt u het beste in Parkeergarage de Prins of de Barones.

australisch eetcafe in breda

Neem alvast een kijkje binnen